Op verhaal komen in Hongarije

Op verhaal komen in Hongarije

 

Op verhaal komen in Hongarije betekent lekker even tot jezelf kunnen komen.

Een week lang tijd en aandacht voor jezelf.

Peggy de Lange en Petra Steffens weten als geen ander hoe fijn het is als je tijd en aandacht maakt voor jezelf en op verschillende manieren uiting kunt geven aan jezelf. Een week organiseren waarin tot jezelf én op verhaal komen centraal staat kwam als vanzelf ter sprake. Beide houden van creatief bezig zijn in de meest uiteenlopende vormen. Het plezier in schrijven bracht hen samen en daar ontstond dan ook het idee van een week OP VERHAAL KOMEN.

Creatief zijn betekent  voor ons op verschillende manieren uiting en expressie geven aan wie jij bent/wat je belangrijk vindt/waar je van houdt en waar je tijd voor maakt.

Ruimte om te schrijven, te schilderen en te ontdekken wat kleur voor jou betekent – en kan doen – voor zowel je innerlijk als je uiterlijk.

Schrijven doen we met Petra, schilderen met Annerie en kleuren ervaren neemt Peggy onder haar hoede. Alle drie doen we dat met volle aandacht voor alles wat er is of voorbij komt.

Natuurlijk hebben we ook andere leuke dingen in petto: een klankmeditatie, superleuke uitstapjes in het Hongaarse en niet te vergeten de mogelijkheid voor een lekkere wandeling met of zonder gids.

HuisinHongarije

Iets ten zuiden van het Balatonmeer in Hongarije staat ons een heerlijk huis ter beschikking. Een plek met een fijne tuin, een zwembad en voldoende plekjes om je even terug te trekken in en om het huis.

Hongarije biedt veel moois en is een heerlijk land om eens te verkennen. Je waant je echt even terug in de tijd. Hongarije staat bekend om haar geneeskrachtige thermaalbaden, het heerlijke eten, de ongerepte natuur, de rustige atmosfeer en de vriendelijke mensen. In Hongarije wil je gewoon heel graag een hele week zijn.

Mocht je per ongeluk ook een indruk willen krijgen van de temperatuur in Hongarije. Dankzij de zuid-oostelijke ligging is er een heerlijk klimaat in de lente. Wat kans op mooi weer betreft zitten we dus wel goed.
Op verhaal komen in Hongarije is inclusief alle maaltijden in het huis waar we verblijven. Die worden verzorgd door de eigenaresse Annerie. Alleen tijdens de uitstapjes betaal je zelf je eten en drinken. Maar hé, Hongarije is helemaal niet duur.

 

Krijg jij er net als wij al superveel zin in?

 

Voel je welkom.  Ervaring met schrijven of schilderen is helemaal niet nodig. Deze week kan ook een prima gelegenheid voor je zijn om op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis te maken met deze vormen van expressie en ontspanning. Dat je mag ontdekken en je zelfs kunt laten verbazen over wat er allemaal wel niet in jou zit. Je laten verrassen is een mooi uitgangspunt.

Wat de workshops betreft, deze zijn natuurlijk niet verplicht. Een ieder is daar geheel vrij in.

 

Je kunt je nu al aanmelden voor deze week. De prijs exclusief het vervoer is € 695,-  Mail naar info@www.petrasteffens.nl 

 

 

Datum van de reis: 2 tot 9 juni 2019

 

Zondag: aankomst Boedapest, transfer naar het huis
Zondag
: transfer Boedapest eventueel aansluitend dagje Boedapest  afhankelijk van de tijd van de vlucht.

 

SchrijflekkerinhuisinHongarije SchrijveninhuisinHongarije