Over Petra

petra profiel 2013

 

Schrijven vond ik al leuk toen ik jong was en op de basisschool vertoefde. In opstellen mijn fantasie gebruiken is iets wat ik graag deed en tegenwoordig nog steeds met plezier doe bij het schrijven van verhalen. Maar verhalen is niet het enige dat ik schrijf. Ik zet me juist graag in voor ondernemersverhalen.

Het is mijn missie om mensen en ondernemers zichtbaar te maken met hun eigen authentieke verhaal. De werkelijkheid is dan mooi genoeg om te verwoorden. Door goed te luisteren en flink nieuwsgierig te zijn help ik hen hun verhaal te vertellen.

Ik praat met mensen en samen ontdekken we waarom ze zijn waar ze nu zijn, doen wat ze nu doen of geworden zijn wat ze nu zijn. Dat is wat mij boeit en vanwaaruit het verhaal of portret ontstaat en met woorden en zinnen vorm krijgt.

Dit breng ik graag in de samenleving. Met enthousiasme en een flinke dosis motivatie zet ik mijn luister- en schrijfvaardigheden ook in bij mijn werkzaamheden als freelance schrijver, redacteur, copywriter en portretschrijfster. Plezier voorop!

Plezier in schrijven breng ik graag ook bij anderen. En dus geef ik sinds 2016 ook workshops in schrijven: In flow schrijven, Bloggen met Plezier of Zo schrijf jij jouw eigen selfie!

Nieuwsgierig? Maak kennis met mij in dit ondernemersportret  of lees hoe ik mezelf in-the-picture zet bij Krachteik, een krachtig netwerk waar ik mij thuis voel.

Klik hier als je mij een beetje in beweging wil zien en… ben je benieuwd naar mijn droom?
Luister dan dit.

In levende lijve ontmoeten vind ik overigens het allerleukst. Zullen we!