Samen bouwen aan krachtige en sterke teksten!

Samen bouwen aan sterke en krachtige teksten.

Een dankbare en uitdagende taak! Immers iedere wens in tekst is weer anders.

Met plezier werk ik samen met opdrachtgevers aan teksten voor:

  • website
  • brochure
  • nieuwsbrieven

 

Dit doe ik altijd:

  • na een uitgebreid persoonlijk gesprek met opdrachtgever,
  • door me te verdiepen in het onderwerp, het product of de dienstverlening,
  • met heel veel aandacht,
  • & met de mogelijkheid om dingen aan te passen.

 

De beste teksten komen tot stand na goed persoonlijk overleg waarin je de tijd en aandacht krijgt om aan te geven wat jij belangrijk vindt, wat klanten moeten weten. Gewoonweg omdat dat de beste teksten oplevert.

Weten wat ik voor jou of voor jouw bedrijf kan betekenen? Samen schrijven inspireert enorm, ontdek het en ervaar het zelf. Zo is bezig zijn met schrijven over jouw unieke boodschap direct weer vol plezier. En met een sterk resultaat.
Ik ben altijd in voor een ontmoeting en luister met plezier naar jouw verhaal!

Bel me op 06 21 27 36 35 of mail info@www.petrasteffens.nl

 

Petra Steffens, tekst en portretschrijfster

Dit ben ik, Petra Steffens!