Een boost voor je schrijven. Snak jij daar naar?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Zwengel je schrijverij aan en pak die boost voor je schrijven.

Verlang jij naar een flinke boost voor je schrijven?
Schrijven. Je kunt er een boek over lezen, een cursus voor volgen of eens meedoen in een korte workshop. Dat frist je op, maar geeft je nog geen routine, geen stok achter de deur.
Schrijven is vooral een kwestie van DOEN. Doen, doen, doen. Meters maken.

Of liever nog: kilometers. Dan gaat het:

 • Makkelijker
 • Beter
 • Sneller
 • En met méér plezier.

Neem nou het bloggen voor je bedrijf. Bloggen om nieuwe content aan je website toe te voegen. Bloggen om goed gevonden te worden in Google. Dat begint met schrijven. Veel schrijven.

Kun jij wel een boost voor je schrijven gebruiken?
Photocredits: Kat Stokes | Unsplash

Ik kan wel een boost voor mijn schrijven gebruiken.

Maar hoe dan?, denk je misschien. Blijf jij hangen in het denken? Denken dat je er ooit wel tijd voor hebt, dat het morgen misschien wel lukt. Blijf je hangen in; wie leest dat nou, mijn blog. Er zijn vast nog andere overtuigingen. Ik ken ze maar al te goed. Als het niet van mezelf is dan wel van de vele ondernemers waarmee ik werk.

Plannen maken voor waardevolle content

Je kunt ermee doorgaan, met plannen maken dat je dán en dán gaat beginnen met het schrijven van waardevolle content. Dat je er over een tijdje wél klaar voor bent. Plannen maken zijn mooi, maar doe jij het ook?

Ik pleit voor: NU starten. Nu starten is beter dan wachten. Waarom?

Elke blog is non stop te lezen voor die lezer die daar wel op zit te wachten.

Elke blog die jij plaatst is iedere dag, iedere week, iedere minuut en elk uur te lezen door iemand die daar wél op zit te wachten. Die jouw woorden als een strohalm leest, als een inspiratiebron of die jouw woorden als een warme omhelzing aanneemt, als een koestering.

Waarmee je iets ontluikt. Denk daar maar eens aan.

Schrijf jij wel, maar publiceer je het niet uit angst?

Schrijf jij al wel alles op waar je iets van vindt, wat je raakt of boeit, inspireert of motiveert. Hartstikke mooi. Blijft het op papier hangen, in een documentje op je laptop? Of misschien wel alleen in een schrift.

Zonde.

Dat meen ik.

Als je het vanaf nu, vandaag of morgen anders wilt. Laat mij je dan helpen; aanmoedigen om het wél te doen. Sterker nog, ik wil je dolgraag helpen. Omdat ik weet welke fijne weg er dan voor je open ligt.

Ik doe niets liever dan ondernemers achter dat gordijn wegtrekken en zich al schrijvend zichtbaar te maken. Ze te stimuleren om te laten zien wie ze zijn en wat voor geweldig werk ze doen.

Dat kan alleen als je je niet verstopt achter het gordijn, je bureau of … waar dan ook.

Wat mij betreft kom je bij mij voor die boost voor jouw schrijven.

Ik help je te schrijven en jezelf te verbeteren.
Zodat je met plezier jouw geschreven teksten op je website of via de sociale media plaatst.

Hoe ik dat doe, jou een boost in het schrijven geven?

 • Ik denk met je mee
 • Met plezier en gemak inspireer ik je
 • Natuurlijk sparren we ook samen
 • Je voelt je gestimuleerd
 • Aanmoediging langs de zijlijn is wat je voelt
 • Ik motiveer je
 • Ik ben jouw stok achter de deur
 • Op verzoek spreken we een deadline af, dat kan je flink helpen
 • Ik bied je mijn kunsten als lezer aan
 • Tekst geschreven en zo goed als af: ik check je tekst en doe suggesties ter ‘opleuking’ of verbetering
 • Ik lees met je mee, ontdek foutjes en geef je al mijn goedbedoelde feedback.

In mij tref je iemand die meedenkt en meeleest en je van waardevolle feedback voorziet. Waarmee je direct verder kunt en welke jou helpt op je weg om:

 1. Je schrijvend zichtbaar te maken
 2. Je zekerder te voelen in het schrijven.

In februari staat er weer een schrijfworkshop voor ondernemers en zzp-ers op de planning. Er is beperkt plaats. In deze schrijfworkshop begeleid ik jou om te starten met die schrijfkilometers maken. Via inspirerende oefeningen gaan we al gauw aan de schrijf en voordat je het weet heb je een blog op papier voor je onderneming. Eentje die na wat finetunen zo gepubliceerd kan worden.

Leuk toch. Lijkt het jou wat, bel me dan gerust. Dan vertel ik je er nog iets meer over.

Je bent van harte welkom.

Laten we kennismaken. Via mail of bel me op 06 21 27 36 35

Mail

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen over Petra Steffens

Petra heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor mijn website. Na een interview en een aantal aanvullende gesprekken, heeft zij mijn verhaal op een mooie wijze omschreven en zo een goed beeld kunnen geven van mijn passie.

Sissy Verbeek van Natuurlijk Thuis

Mijn webteksten zijn helemaal mij, hoorde ik van diverse contacten. Dus dat is mooi!

Lucienne de Bie van Bie-Organized

Mooi stuk heb je geschreven. Complimenten dat je in de `chaos` iets geweldigs hebt kunnen maken.

Stanley Neyndorff van GIC Consultancy