OVERMIJ pagina

Je wilt iets vertellen over jezelf – voor de welbekende OVERMIJ pagina op je website. Want die is belangrijk. Dat weet je. Een van de meest bekeken pagina’s op website, omdat daar de verbinding ontstaat.

Dat moet dus wel leuk zijn, prikkelen of onthouden worden, vind je.

‘Wat vertel ik in hemelsnaam? Waar begin en eindig ik? Wat is waardevol om op te nemen in het geheel?’

Allemaal vragen die rondspoken en ik snap dat. Het is nogal wat, schrijven OVER jezelf. Want jij staat toch vooral voor de ander klaar. ???? Ik snap je helemaal.

Ken je die blinde vlek? Sommige dingen zie je niet van jezelf, of je hebt niet in de gaten hoe bijzonder dat is voor jouw klanten. Gelukkig is er ook een andere manier om aan een geslaagde OVERMIJ pagina te komen!

Hoe dan wel?

Door samen in gesprek te gaan komen we als vanzelf op de belangrijke dingen uit. Precies die dingen die bij jou passen, op jouw lijf geschreven zijn, er voor jou toe doen. En.. niet onbelangrijk… die essentieel zijn voor jouw doelgroep om te weten. Omdat je daarmee de verbinding met ze aan gaat. En zij met jou! Zo stappen ze makkelijker die drempel over – als die er al is – en staan ze bij jou op de stoep of al binnen.

Voordelen voor jou

Je bent zo een dag bezig, als het er niet meer zijn. Dat kost je dan een boel geld. En dan is het nog steeds niet wat je wilt. Schrijven, schrappen en strepen. Besteed het uit en doe waar je blij van wordt. Laat het aan mij over, ik regel alles. Je hoeft niets te doen, alleen maar te vertellen. Ik luister en werk het voor je uit. In ons interview verzamel ik informatie over jou, rondom jou en je werk. Wie ben jij, ik vraag je het hemd van het lijf. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk. Haha.

Jou zichtbaar maken met een mooi verhaal, daar gaat mijn bloed sneller van stromen. Terwijl jij kletst, schrijft mijn pen met ons mee. Al die gegevens vormen het uitgangspunt voor jouw OVERMIJ. En zo maak ik jou zichtbaar met jouw verhaal. Een verhaal dat past, krachtig is en jou laat zien zoals je bent en werkt.

Hoe gaaf is dat?

Het resultaat voor jou

Een authentiek verhaal waarin jij terugkomt in al jouw glorie. Je leest het verhaal en voelt: ja, dit ben ik. En zo mag men met mij kennis maken via mijn website. Met plezier plaats jij je OVERMIJ pagina op je website, daar zorgen we voor.

Je investering is € 397,- ex btw

Wil je ook nog je webteksten onder de loep nemen? Bekijk dan de pakketten via de onderstaande knop. (Waar deze hele waardevolle OVERMIJ pagina inclusief is.)

Kort samengevat. Dit krijg je:

  • Interview van 1,5 uur; live of via Zoom, als dat qua afstand beter of handiger past.
  • 1e opzet van je verhaal via de mail.
  • Tussenronde; bespreken en eventuele aanpassingen verwerken (via mail of telefonisch).
  • Het finetunen krijgt de volle aandacht, zodat het helemaal past.
  • Eindversie via de mail, jij wordt zichtbaar op jouw website ????

Anderen over Petra Steffens

'Petra is fijn om mee samen te werken, ze raakt de juiste snaar, kan goed luisteren en stelt vooral de juiste vragen. Dat vertaalt zich in teksten waarin mijn verhaal op de juiste manier verteld wordt.'

Annette Brueren

'Je bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om de kern van de boodschap te begrijpen. Ik herken mijzelf goed in de teksten en de over MIJ pagina.'

Audry Fransen

'Petra helpt mij met het nóg beter leesbaar maken van mijn blogs. En dat is erg fijn, want ze geeft me tips hoe ik zinnen beter kan formuleren. Meestal neem ik de tips één op één over omdat ik inmiddels vertrouwen heb in haar creativiteit met taal.'

Pauline Houwling

'Super fijn Petra, heel heel erg blij mee. De teksten zijn af en dankzij jou helemaal passend bij mij en mijn onderneming!'

Toesja Klein

⬅︎ Bekijk Petra Steffens

Enthousiast, nieuwsgierig tot op het bot, iemand die zich altijd volledig inleeft, chaoot, goede luisteraar en selfmade tekstschrijfster. Ik doe wat ik het liefste doe en waar ik blij van word: spelen met letters, woorden en zinnen. Net zolang experimenteren totdat het goed en lekker leesbaar is of een mooie creatie oplevert.

Lees de laatste blogs