Wat zeggen anderen?

Teksten voor het WEB:

‘Ik ben heel blij met de teksten die Petra voor mijn website heeft geschreven. Petra is fijn om mee samen te werken, ze raakt de juiste snaar, luistert goed en stelt vooral de juiste vragen. Dat vertaalt zich in teksten waarin mijn verhaal op de juiste manier verteld wordt.’

Annette Brueren, meer dan een Mantelzorgmakelaar.

‘Petra heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor mijn website. Na een interview en een aantal aanvullende gesprekken, heeft zij mijn verhaal op een mooie wijze omschreven en zo een goed beeld kunnen geven van mijn passie. (Sissy Verspeek van Natuurlijk Thuis)

Over Schrijfcoaching

´Wat heerlijk, iemand die je helpt met het vertellen van je verhaal´

´Een verhaal vertellen is één dingen, het op papier zetten is toch een vak apart. Petra kan dit als geen ander´.

‘Door de inzet en schrijftips van Petra durf ik nu (nog) meer onbevangen te schrijven op een manier die echt bij mij past. Dat resoneert weer bij mijn klanten en maakt mijn bedrijf aantrekkelijker. Door haar heb ik zowel zakelijk als persoonlijk een ontwikkelstap gemaakt.’

´Petra heeft me geholpen met een stukje voor het Gemeentenieuws. Wat heerlijk, iemand die je helpt met het vertellen van je verhaal. Aanrader´

´Inzicht geven in hoe een tekst overkomt, daar kan ik veel mee.´

´Bedankt voor de feedback en de tips…..ik ga er mee aan de slag.´

´Voor zover ik nu kan zeggen, help je er me flink mee op weg. Met alle tips en feedback. Bedankt. Ik ga lekker aan de slag!´

Over de Schrijfsessies van Petra:

Petra zorgt voor een rustige omgeving en laat met korte oefeningen de creativiteit en inspiratie stromen. Ze denkt goed mee en geeft waardevolle feedback en praktische tips. De medecursisten geven na het voorlezen van een blog een sneak preview op hoe lezers kunnen reageren.

Fijne “bijwerking” is dat ik door te schrijven over mijn ervaringen en mijn werk zelf een helderder beeld kreeg van wat mij drijft en hoe ik graag werk. De strippenkaart is voor mij een stok achter de deur om tijd vrij te maken om te bloggen. De schrijfsessie voor ondernemers heeft mij nieuwe contacten, mooie blogs en mooie reacties opgeleverd. En de belofte wordt waargemaakt: ik blog met plezier en vertrouwen!

‘Geweldig om te doen. Echt een aanrader!’

‘Ik zeg doen. Het heeft mij veel gebracht. Het was een geweldig goede ochtend, Petra.’

‘Dankjewel voor de bijzonder nuttige, inspirerende en leuke training van gister.’

‘Een echte aanrader!’

‘Een schrijffeestje bij jou!’

‘Vol inspiratie naar huis!’

‘Heerlijk dat schrijven! Met nog meer plezier ben ik gaan schrijven, na het volgen van jouw schrijfsessie.’

Over Mij pagina

‘Wat heerlijk als zelfstandig ondernemer ontkom je er niet aan om te schrijven. Hoe kun je anders jouw bedrijf in het voetlicht zetten; op de site, op LinkedIn en andere social media?

De kracht van hoe woorden overkomen en de intentie waarmee je schrijft heeft veel impact. Dat geldt zowel zakelijk als privé. Ik wist dat wel, maar stond er te weinig bij stil.

Met schrijven heb ik op zich geen moeite en mijn gedachte was: waarom zou ik hier extra geld aan uitgeven? Toch bleef ik altijd getriggerd door de tips van Petra. Tot het moment van inzicht kwam: ‘Hallo dame, wil jij zakelijk groeien? Gun jezelf dan die extra ondersteuning in jouw schrijfkunst.’

Ik heb er geen moment spijt van gehad en merk nog steeds dat mijn interactie op LinkedIn verbeterd is. Ineens wisten de interim-bureaus mij te vinden. Mijn omzet is mede hierdoor ruim 60 % toegenomen!’

**Marieke Bach, specialist duurzame inzetbaarheid en vitaliteitscoach.

1-op-1 Schrijfsessies

Als visueel denker is het schrijven van  promotieteksten niet mijn natuurlijke talent. Daar laat ik me graag bij helpen om uit-en afstel van dit werk te voorkomen.  Bijzonder goede ervaring heb ik met Petra Steffens. Samen hebben we ,gezeten achter de pc, mijn website teksten doorgenomen. Petra wijzigde direct de grammaticale en stijlfouten in mijn teksten. En in direct overleg met mij heeft Petra de tekst aangepast en aangevuld om de tekst wervend te maken.
Petra luistert goed in dit ‘snelkokerproces’ en weet de essentie van mijn drives en ondernemerschap goed te vertalen naar tekst. Ze schrijft snel en stelt rake vragen. Door op deze wijze met Petra dit schrijfproces te doorlopen bereik ik sneller resultaat  en is het schrijven ook een leukere uitdaging dan voorheen. Wil je snel resultaat en direct verbetering voor je teksten dan is ‘snelkookschrijven’ met Petra een aanrader.

Gerrit Woerts De Verhelderaar

Ik vond het een fijne sessie met veel praktische feedback. Veelal meteen ook praktisch genoeg om ter plekke aan te kunnen passen waardoor er kruisbestuiving plaats vond. Ik heb het als ZEER WAARDEVOL ervaren en zou het anderen zeker aanraden. (Eli te Winkel van VanBurnOutnaarEnergie)
‘Mijn webteksten zijn helemaal mij, hoorde ik van diverse contacten. Dus dat is mooi!’

Lucienne de Bie Bie-Organized

Heb Petra ervaren als een prettige sparringpartner bij het doornemen en bijschaven van de teksten op mijn website en LinkedIn profiel. Ze luistert naar WAT je wilt zeggen en gaat net zo lang met je  brainstormen en schaven totdat een zin of alinea zegt wat je wilt zeggen. Ze is duidelijk in welke woorden en/of zinsconstructies je tekst beter maken. In teksten is Petra ‘altijd’ op zoek naar de persoon achter de ondernemer. Als dat volgens haar beter kan, zal ze je ook stimuleren voor die passages een andere formulering te vinden. Persoonlijk houd ik daar wel van. Je gaat met andere ogen naar je eigen teksten kijken en het spelen met andere formuleringen vergroot ook mijn eigen woordenschat. Petra is zeker voor mijzelf de eerste keus voor het sparren en brainstormen over teksten en ik beveel haar van harte aan bij mijn relaties als die iemand voor hun teksten zoeken.

Gerard Buijze | Foxserv

Lees de laatste blogs