Blogservice Petra tekst&taal

Eerste hulp bij tekstblokkades, een writersblock of andere ongemakken als het om het schrijven van teksten gaat. Ook wel worstelen met tekst of schrijven genoemd.    

Heb jij behoefte aan ondersteuning in het schrijven, wat aanmoediging en positieve stimulans? Iemand die met je meedenkt, kijkt en leest? Jou waardevolle tips en suggesties geeft om jouw tekst leesbaar én publicabel te maken?

Dan is deze blogservice vast iets voor jou.

Het ziet er als volgt uit: 

  • Jij ontvangt mijn aanmoediging om te schrijven, ik motiveer je zodat jij weer verder kunt
  • Jij stuurt mij jouw tekst, ik lees het aandachtig door.
  • Jij ontvangt suggesties en feedback om je tekst op te frissen, te verbeteren, langer of korter te maken.
  • Ook inhoudelijk kijk ik naar het geheel en geef je terug wat er weg kan of juist nog bij hoort.
  • Als je wilt kijken we ook naar de SEO-optimalisatie.

Ik fungeer als lezer, ontvanger en leef me in jouw doelgroep in.

Met wat ik ervaar koppel ik allerlei dingen aan jou terug die je ter verbetering, verfraaiing kunt gebruiken. Maar waar je vooral jouw lezer een plezier mee doet.

Je ontvangt feedback, informatie over schrijfstijl en ik geef tips hoe je de essentie aandacht geeft.

Op een dusdanige manier dat de boodschap overkomt. Want dat is wat je wilt. Toch!?

Het zijn tips en ideeën. Jij bepaalt wat je ermee doet en wat voor jou goed voelt.

Blogservice kan eenmalig maar met een strippenkaart help ik je zes keer. Zo kunnen we beiden ervaren of het voor jou helpend en goed is.

Wat kost het?

De investering voor een strippenkaart voor zes keer een blogcheck bedraagt € 435,- exclusief btw.

Laten we eens kennismaken, telefonisch of online. Ik help je met plezier en aandacht.

Anderen over Petra Steffens

'Petra is fijn om mee samen te werken, ze raakt de juiste snaar, kan goed luisteren en stelt vooral de juiste vragen. Dat vertaalt zich in teksten waarin mijn verhaal op de juiste manier verteld wordt.'

Annette Brueren

'Je bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om de kern van de boodschap te begrijpen. Ik herken mijzelf goed in de teksten en de over MIJ pagina.'

Audry Fransen

'Petra helpt mij met het nóg beter leesbaar maken van mijn blogs. En dat is erg fijn, want ze geeft me tips hoe ik zinnen beter kan formuleren. Meestal neem ik de tips één op één over omdat ik inmiddels vertrouwen heb in haar creativiteit met taal.'

Pauline Houwling

'Super fijn Petra, heel heel erg blij mee. De teksten zijn af en dankzij jou helemaal passend bij mij en mijn onderneming!'

Toesja Klein

⬅︎ Bekijk Petra Steffens

Enthousiast, nieuwsgierig tot op het bot, iemand die zich altijd volledig inleeft, chaoot, goede luisteraar en selfmade tekstschrijfster. Ik doe wat ik het liefste doe en waar ik blij van word: spelen met letters, woorden en zinnen. Net zolang experimenteren totdat het goed en lekker leesbaar is of een mooie creatie oplevert.

Lees de laatste blogs