1-op-1

Heb jij behoefte aan ondersteuning in het schrijven en/of behoefte aan iemand die met jou meeleest en denkt?

Ik lees met plezier met jou mee en ondersteun je waar jij dat gebruiken kan.

Ik fungeer als lezer, ontvanger en leef me in jouw doelgroep in. Met wat ik ervaar koppel ik allerlei zaken die me opvallen aan jou terug die je ter verbetering, verfraaiing kunt gebruiken. Maar waar je vooral jouw lezer een plezier mee doet.

Je ontvangt feedback, informatie over schrijfstijl en ik geef tips hoe je de essentie aandacht geeft.

Op een dusdanige manier dat de boodschap overkomt, want dat is wat je wilt. Toch!?

Het zijn tips en ideeën en je bent altijd vrij er mee te doen wat voor jou goed voelt.

Naast een live sessie kan 1-op-1 ook op afstand. Het betekent dat jij schrijft en jouw schrijfsel via de mail aan mij stuurt. Zo kan ik jouw tekst lezen en nakijken. Dit kan tekstueel zijn, maar ook inhoudelijk geef ik je graag mijn suggesties terug.

Anderen over Petra Steffens

'Petra is fijn om mee samen te werken, ze raakt de juiste snaar, kan goed luisteren en stelt vooral de juiste vragen. Dat vertaalt zich in teksten waarin mijn verhaal op de juiste manier verteld wordt.'

Annette Brueren

'Je bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om de kern van de boodschap te begrijpen. Ik herken mijzelf goed in de teksten en de over MIJ pagina.'

Audry Fransen

'Petra helpt mij met het nóg beter leesbaar maken van mijn blogs. En dat is erg fijn, want ze geeft me tips hoe ik zinnen beter kan formuleren. Meestal neem ik de tips één op één over omdat ik inmiddels vertrouwen heb in haar creativiteit met taal.'

Pauline Houwling

'Super fijn Petra, heel heel erg blij mee. De teksten zijn af en dankzij jou helemaal passend bij mij en mijn onderneming!'

Toesja Klein

⬅︎ Bekijk Petra Steffens

Enthousiast, nieuwsgierig tot op het bot, iemand die zich altijd volledig inleeft, chaoot, goede luisteraar en selfmade tekstschrijfster. Ik doe wat ik het liefste doe en waar ik blij van word: spelen met letters, woorden en zinnen. Net zolang experimenteren totdat het goed en lekker leesbaar is of een mooie creatie oplevert.

Lees de laatste blogs