1-op-1

Heb jij behoefte aan ondersteuning in het schrijven en/of behoefte aan iemand die met jou meeleest en denkt?

Ik lees met plezier met jou mee en ondersteun je waar jij dat gebruiken kan.

Ik fungeer als lezer, ontvanger en leef me in jouw doelgroep in. Met wat ik ervaar koppel ik allerlei zaken die me opvallen aan jou terug die je ter verbetering, verfraaiing kunt gebruiken. Maar waar je vooral jouw lezer een plezier mee doet.

Je ontvangt feedback, informatie over schrijfstijl en ik geef tips hoe je de essentie aandacht geeft.

Op een dusdanige manier dat de boodschap overkomt, want dat is wat je wilt. Toch!?

Het zijn tips en ideeën en je bent altijd vrij er mee te doen wat voor jou goed voelt.

Naast een live sessie kan 1-op-1 ook op afstand. Het betekent dat jij schrijft en jouw schrijfsel via de mail aan mij stuurt. Zo kan ik jouw tekst lezen en nakijken. Dit kan tekstueel zijn, maar ook inhoudelijk geef ik je graag mijn suggesties terug.

Anderen over Petra Steffens

Petra heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor mijn website. Na een interview en een aantal aanvullende gesprekken, heeft zij mijn verhaal op een mooie wijze omschreven en zo een goed beeld kunnen geven van mijn passie.

Sissy Verbeek van Natuurlijk Thuis

Mijn webteksten zijn helemaal mij, hoorde ik van diverse contacten. Dus dat is mooi!

Lucienne de Bie van Bie-Organized

Mooi stuk heb je geschreven. Complimenten dat je in de `chaos` iets geweldigs hebt kunnen maken.

Stanley Neyndorff van GIC Consultancy

⬅︎ Bekijk Petra Steffens

Enthousiast, nieuwsgierig tot op het bot, iemand die zich altijd volledig inleeft, chaoot, goede luisteraar en selfmade tekstschrijfster. Ik doe wat ik het liefste doe en waar ik blij van word: spelen met letters, woorden en zinnen. Net zolang experimenteren totdat het goed en lekker leesbaar is of een mooie creatie oplevert.

Lees de laatste blogs