Wat anderen ervaren en zeggen!

Over Schrijfcoaching

´Wat heerlijk, iemand die je helpt met het vertellen van je verhaal´

´Een verhaal vertellen is één dingen, het op papier zetten is toch een vak apart. Petra kan dit als geen ander´.

´Petra heeft me geholpen met een stukje voor het Gemeentenieuws. Wat heerlijk, iemand die je helpt met het vertellen van je verhaal. Aanrader´

´Inzicht geven in hoe een tekst overkomt, daar kan ik veel mee.´

´Bedankt voor de feedback en de tips…..ik ga er mee aan de slag.´

´Voor zover ik nu kan zeggen, help je er me flink mee op weg. Met alle tips en feedback. Bedankt. Ik ga lekker aan de slag!´

 

1-op-1 Schrijfsessie:

Als visueel denker is het schrijven van  promotieteksten niet mijn natuurlijke talent. Daar laat ik me graag bij helpen om uit-en afstel van dit werk te voorkomen.  Bijzonder goede ervaring heb ik met Petra Steffens. Samen hebben we ,gezeten achter de pc, mijn website teksten doorgenomen. Petra wijzigde direct de grammaticale en stijlfouten in mijn teksten. En in direct overleg met mij heeft Petra de tekst aangepast en aangevuld om de tekst wervend te maken. 

Petra luistert goed in dit ‘snelkokerproces’ en weet de essentie van mijn drives en ondernemerschap goed te vertalen naar tekst. Ze schrijft snel en stelt rake vragen. Door op deze wijze met Petra dit schrijfproces te doorlopen bereik ik sneller resultaat  en is het schrijven ook een leukere uitdaging dan voorheen. Wil je snel resultaat en direct verbetering voor je teksten dan is ‘snelkookschrijven’ met Petra een aanrader. | Gerrit Woerts De Verhelderaar

 

Ik vond het een fijne sessie met veel praktische feedback. Veelal meteen ook praktisch genoeg om ter plekke aan te kunnen passen waardoor er kruisbestuiving plaats vond. Ik heb het als ZEER WAARDEVOL ervaren en zou het anderen zeker aanraden. (Eli te Winkel van VanBurnOutnaarEnergie)

 

‘Mijn webteksten zijn helemaal mij, hoorde ik van diverse contacten. Dus dat is mooi!’ | Lucienne de Bie Bie-Organized

 

Heb Petra ervaren als een prettige sparringpartner bij het doornemen en bijschaven van de teksten op mijn website en LinkedIn profiel. Ze luistert naar WAT je wilt zeggen en gaat net zo lang met je zitten brainstormen en schaven totdat bijvoorbeeld een zin of alinea zegt wat jij wilt zeggen. Tijdens dat proces steekt ze haar eigen mening, gevoel en ervaring overigens duidelijk niet onder stoelen of banken. Ze is heel duidelijk in welke woorden en/of zinsconstructies je volgens haar beter niet kunt gebruiken.

In je (web)teksten is Petra ‘altijd’ op zoek naar de persoon achter de ondernemer. Als dat volgens haar beter kan, zal ze je ook stimuleren voor die passages een andere formulering te vinden. Persoonlijk houd ik daar wel van. Wordt dan ook zelf ‘gedwongen’ met andere ogen naar mijn eigen teksten te kijken en het spelen met andere formuleringen vergroot ook weer mijn eigen woordenschat. Petra is zeker voor mijzelf de eerste keus voor het sparren en brainstormen over teksten en zal haar ook bij mijn relaties van harte aanbevelen als die iemand voor hun teksten zoeken. | Gerard Buijze | Foxserv

Over de WORKSHOP Bloggen en Schrijven met Plezier:

Petra zorgt voor een rustige omgeving en laat met korte oefeningen de creativiteit en inspiratie stromen. Ze kan goed meedenken en geeft waardevolle feedback en praktische tips. De medecursisten geven na het voorlezen van een blog een sneak preview op hoe lezers kunnen reageren.

Fijne “bijwerking” is dat ik door te schrijven over mijn ervaringen en mijn werk zelf een helderder beeld kreeg van wat mij drijft en hoe ik graag werk. De strippenkaart is voor mij een stok achter de deur om tijd vrij te maken om te bloggen. Bloggen met plezier heeft mij nieuwe contacten, mooie blogs en mooie reacties opgeleverd. En de belofte wordt waargemaakt: ik blog met plezier en vertrouwen!

‘Geweldig om te doen. Echt een aanrader!’

‘Dankjewel voor de bijzonder nuttige, inspirerende en leuke training van gister.’

‘Een echte aanrader!’

‘Vol inspiratie naar huis!’

 

Over het schrijven van teksten voor het WEB:

Petra heeft mij geholpen met het schrijven van de teksten voor mijn website. Na een interview en een aantal aanvullende gesprekken, heeft zij mijn verhaal op een mooie wijze omschreven en zo een goed beeld kunnen geven van mijn passie. (Sissy Verspeek van Natuurlijk Thuis)

 

Over het Schrijfcafé:

Wat enorm leuk was het gisteren bij het Schrijfcafé.